1/25/2011

The making of vietnamese spring roll

1월 23일 일요일, 월남쌈 만들어서 먹었습니다 ㅎㅎ
I made some vietnamese spring roll in January 23, Sunday by myself.
보기만 해도 참 맛있겠죠? It looks so yummy, right?



재료 Ingredients: 새우, 오징어, 닭가슴살, 파인애플, 파프리카, 무순, 오이, 적채, 
스위트 칠리소스, 라이스페이퍼, 동남아 쌀국수 면, 쌈무
Shrimp, Squid, Chicken's Chest, Pineapple, Paprika, Radish Sprout, Cucumber,
Red Cabbage, Sweet Chili Sauce, Rice Paper, Rice Noodle, Sliced Radish

준비 방법 How to prepare to cook
야채는 얇게 썰어 준비합니다. We have to shred all of vegetables to prepare.
닭가슴살과 새우, 오징어는 삶아서 준비합니다. 
And put Chicken's Chest, Shrimp and Squid in the boiled-hot water
and take them out in a short time to prepare.



준비가 다 되었으면, 라이스 페이퍼를 물에 적셔서 사진과 같이
기호에 맞추어 쌈싸서 먹으세요! ^^
If prepared as well, just wet a piece of rice paper in a cold water,
and wrap it with some ingredients you want by yourself. Just eat it! :) 






보기만 해도 맛있겠죠? 정말 맛있어요 ㅎㅎㅎ 집에서 해드셔도 좋을 듯.
Is it good to eat like this picture? Actually very yummy! 
You guys can do it yourself in your home. Just eat it! :)

No comments:

Post a Comment